1. Haberler
  2. Oyunlar
  3. Monsters Reloaded E-Spor Turnuvası Başlıyor

Monsters Reloaded E-Spor Turnuvası Başlıyor

featured
service

Bugüne Kadar 115.000 Dolar Ödül Dağıtıldı

Monster Notebook ve Intel iş birliğiyle düzenlenen Intel Monsters Reloaded turnuvaları, bugüne kadar toplam 115.000 dolar ödül dağıttı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Intel Monsters Reloaded 2023 turnuvasında 3 bine yakın e-spor oyuncusu yer aldı ve takımlara 40.000 dolarlık ödüller verildi. Turnuvanın finali Grand Pera’da yüzlerce oyun severin katılımıyla gerçekleşmiş ve dünya genelinde sosyal medya üzerinden canlı olarak izlenmişti.

Turnuvaya Özel İndirim Fırsatları

Bu yıl, önceki turnuvalardan farklı olarak, turnuva süresi boyunca monsternotebook.com adresinde Intel Monsters Reloaded’a özel Intel işlemcili bilgisayarlarda ve aksesuar ürünlerinde özel indirim fırsatları sunulacak. Turnuvanın büyük finalinde, Intel’in 14. nesil işlemcili bilgisayarları kullanılacak. Bu işlemciler, optimize edilmiş hibrit mimarisiyle oyunculara üstün performans sunarak, oyun deneyimlerini en üst seviyeye taşıyor. Intel teknolojisi, oyuncuların sadece oyun içinde değil, gerçek hayatta da gelişimlerine katkıda bulunuyor.

Intel Monsters Reloaded 2024, e-spor dünyasında büyük bir heyecan yaratırken, oyunseverleri bir araya getirmeye devam ediyor.

Yazı Sona Erdi!

Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.

Monsters Reloaded E-Spor Turnuvası Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.