1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Milyonerler Festivali’nde 6 Talihliye 10 Milyon TL Ekstra İkramiye

Milyonerler Festivali’nde 6 Talihliye 10 Milyon TL Ekstra İkramiye

featured
service

Çılgın Sayısal Loto’nun ‘Milyonerler Festivali’, şans oyunlarına katılanlara büyük ödüller kazandırmaya devam ediyor. 19 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen çekilişte, 5 bilen 6 talihli toplamda 10 milyon TL ekstra ikramiye kazandı.

İstanbul Esenyurt, İstanbul Güngören, İzmir Bayraklı ve İzmir Menderes’ten şanslı katılımcılar ile Milli Piyango Online üzerinden oynayan iki talihli, 5 bilerek kişi başı 2 milyon 73 bin 725 TL kazandı.

Milyonerler Festivali, 5-30 Ekim tarihleri arasında oyunseverlere toplamda garanti 120 milyon TL ekstra ikramiye kazandıracak.

Büyük İkramiye 300 Milyon TL’yi Aştı

Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye tutarı 300 milyon TL’yi aşarak rekor seviyelere ulaştı. Büyük ikramiye, ‘Milyonerler Festivali’ kapsamındaki çekilişlerde sahibini bulabilir. Çekiliş sonuçlarına, Milli Piyango Online’ın resmi internet adresinden ulaşılabiliyor.

Çılgın Sayısal Loto Oynamanın Kuralları

1 ile 90 arasındaki sayılardan 6 tanesini seçerek oynanan Çılgın Sayısal Loto’da, en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin edenler ikramiye kazanıyor. Her çekilişte, 6 ana numara ve 1 Joker numarası belirleniyor. Ayrıca, isteğe bağlı olarak eklenebilen SüperStar özelliği ile farklı bir 90 numara arasından bir adet SüperStar numarası çekiliyor. Kazanma oranı, oynanan kolon sayısına ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Her kolonun fiyatı 15 TL, SüperStar sayısı oynamak ise 8 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye Milli Piyango Online’ın web sitesinden ulaşılabilir.

Milyonerler Festivali’nde 6 Talihliye 10 Milyon TL Ekstra İkramiye
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.