1. Haberler
  2. Spor
  3. Mehmet Topal’dan 9 Maçlık Yenilmezlik Serisi

Mehmet Topal’dan 9 Maçlık Yenilmezlik Serisi

featured
service

Mehmet Topal’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Romanya 1. Lig ekibi Petrolul Ploieşti, ligin 11. haftasında sahasında Hermannstadt’ı 4-1 mağlup etti. Ilie Oana Stadyumu’nda oynanan ve hakem Istvan Kovacs’ın yönettiği karşılaşmada, ev sahibi Petrolul Ploieşti üstün bir oyun sergileyerek sahadan farklı galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla puanını 18’e yükselten Topal’ın takımı, zirve yarışını sürdürmeye devam etti.

Mehmet Topal’dan 9 Maçlık Yenilmezlik Serisi 1

Mehmet Topal Yönetiminde İlk 4 Gollü Galibiyet

Petrolul Ploieşti, Topal’ın teknik direktörlüğünde her geçen hafta daha güçlü bir performans sergiliyor. Hermannstadt karşısında aldığı 4-1’lik galibiyet, bu sezon bir maçta atılan en yüksek gol sayısı oldu. Ev sahibi ekibin gollerini 6. dakikada Ricardinho, 11 ve 26. dakikada Mihnea Radulescu ile 63. dakikada Gheorghe Grozav kaydetti. Konuk ekip Hermannstadt’ın tek golü ise 48. dakikada Sergiu Buş’tan geldi.

Mehmet Topal’dan 9 Maçlık Yenilmezlik Serisi 2

Topal ve Öğrencileri Seriyi 9 Maça Çıkardı

Mehmet Topal’ın öğrencileri, Romanya Ligi’nde 8 haftadır yenilgi yüzü görmezken, bu başarılı performans Hermannstadt karşısında da devam etti. Üst üste gelen galibiyet ve beraberliklerle kaybetmeme serisini 9 maça çıkaran Petrolul Ploieşti, ligin üst sıralarında yer almaya devam ediyor. Bu süreçte Rapid Bükreş, Slobozia, Botoşani ve Hermannstadt maçlarından galip ayrılan Topal’ın takımı, Buzau, Universitatea, Cluj, Otelul Galati, Farul ve FCSB karşılaşmalarında ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Ligdeki tek mağlubiyetlerini ise Dinamo Bükreş deplasmanında almışlardı.

Mehmet Topal’dan 9 Maçlık Yenilmezlik Serisi 3

Sezonun En Farklı Galibiyeti

Petrolul Ploieşti’nin Hermannstadt karşısında aldığı 4-1’lik skor, bu sezonki en farklı galibiyet olarak kayıtlara geçti. Daha önce ligin 8. haftasında Botoşani’yi 2-0 mağlup eden Ploieşti, bu maçta ise tam 4 gol atarak hücumdaki etkili performansını ortaya koydu.

Mehmet Topal’dan 9 Maçlık Yenilmezlik Serisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.