1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Mansur Yavaş’tan Davet: Yağlı Güreş’in kalbi Başkentte Atıyor

Mansur Yavaş’tan Davet: Yağlı Güreş’in kalbi Başkentte Atıyor

featured
Arşiv
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Spor ve Türkiye Geleneksel Güreş Federasyonu iş birliği ile düzenlenen Gazi Paşayı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşleri, bu yıl ikinci kez Başkentlilerle buluşuyor. Etkinlik, 15 Eylül 2024 Pazar günü Keçiören Bağlum Stadı’nda gerçekleştirilecek ve 60 başpehlivan ile 700 pehlivanın katılacak.

Mansur Yavaş’tan Başkentlilere Davet

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Başkentlileri bu büyük etkinliğe davet etti. Yavaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Ankara’da güreş heyecanı başlıyor! 15 Eylül 2024 tarihinde Keçiören Bağlum Stadı’nda gerçekleşecek 2. Gazi Paşa’yı Anma ve Yağlı Pehlivan Güreşlerine davetlisiniz. 60 başpehlivan ve 700 pehlivanın katılacağı bu büyük etkinlik için vatandaşlarımızı bu heyecana ortak olmaya bekliyoruz.”

Ücretsiz Ring Seferleri Düzenlenecek

Etkinliğe katılmak isteyenler için Keçiören Belediyesi, Sincan Belediyesi ve Ulus’taki Gençlik Parkı’ndan Keçiören Bağlum Stadı’na ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.

Mansur Yavaş’tan Davet: Yağlı Güreş’in kalbi Başkentte Atıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.