1. Haberler
  2. Yerel
  3. Manisa Kent Lokası Açılıyor! İşte Adresi…

Manisa Kent Lokası Açılıyor! İşte Adresi…

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediyesi, halk odaklı projelerine bir yenisini daha ekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in müjdesini verdiği ‘Kent Lokantası’ projesinin ilki, yakında Şehzadeler ilçesindeki Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nin giriş katında açılarak Manisalıların hizmetine sunulacak.

Manisa Kent Lokası, özellikle öğrenciler ve dar gelirli vatandaşlara uygun fiyatlı ve lezzetli yemekler sunmayı amaçlıyor. İlk etapta Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek olan Kent Lokantası, ilerleyen süreçte öğrencilerin yoğun olduğu bölgeler ile dezavantajlı kesimlerde de açılacak.

“Uygun fiyatlı, sağlıklı ve lezzetli”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Manisa’mızda sosyal belediyecilik anlayışımızı her alanda sürdürüyoruz. Kent Lokantası projemiz de bunlardan bir tanesi. Uygun fiyatlı, sağlıklı ve lezzetli yemekler sunacak olan bu lokantalar, Manisa’mızda sosyal dayanışmaya da katkıda bulunacak. İlk olarak Şehzadeler ilçemiz Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi alt katında açacağımız Kent Lokantası’nı ilimiz genelinde yaygınlaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Manisa Kent Lokası Açılıyor! İşte Adresi…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.