1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Lezita, İSO 500 Listesinde Yükselişini Sürdürdü

Lezita, İSO 500 Listesinde Yükselişini Sürdürdü

featured
service

Lezita, Türkiye’nin En Büyük 78. Firması Olarak İSO 500 Listesinde Yükselişini Sürdürdü

İSTANBUL (İGFA) – Lezita, Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alan İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl gerçekleştirilen İSO 500 araştırmasının 2023 sonuçlarına göre Türkiye’nin en büyük 78. firması olarak belirlendi. Geçtiğimiz yıl 90. sırada bulunan Lezita, 2023 yılında gösterdiği başarılı performansla ilk 100 içindeki yerini sağlamlaştırdı.

Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, şirketin İSO 500’deki istikrarlı yükselişinin gurur verici olduğunu belirtti. Ergül, “Lezita olarak uluslararası alanda tanınan bir gıda markası olma hedefimiz doğrultusunda sürekli yatırımlar yaparak sektörümüzde öncü konumumuzu koruyoruz. Üretiminin önemli bir kısmını 70’ten fazla ülkeye ihraç eden Lezita, kaliteli, sağlıklı ve yenilikçi ürünleriyle müşterilerinin beslenmesine katkı sağlıyor” dedi.

Abalıoğlu Grubu‘nun kurucusu Orhan Abalıoğlu’nun gıda sektöründeki vizyonuyla 2006 yılında kurulan Lezita, sektöründe önde gelen markalardan biri olarak biliniyor. “Hayatın Lezzeti” sloganıyla hareket eden şirket, ürünlerinde hayatın renklerini ve lezzetini sunmayı amaçlıyor. Son üç yılda 100 milyon euro’nun üzerinde yatırım yapan Lezita, 2023 yılında da büyüme ve gelişim hedeflerine odaklanarak sektördeki liderliğini pekiştirmeyi amaçlıyor.

Lezita, yatırım, ihracat ve büyüme konularında belirlediği vizyoner hedeflere doğru kararlı adımlarla ilerlemeye devam ederek Türk gıda sektöründe önemli bir aktör olarak varlığını sürdürüyor.

Lezita, İSO 500 Listesinde Yükselişini Sürdürdü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.