1. Haberler
  2. Yerel
  3. Kütahya’da ‘Dişe Dokunan İşler’

Kütahya’da ‘Dişe Dokunan İşler’

featured
service

Kütahya Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi. “Dişe Dokunan İşler” adı verilen proje kapsamında Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ile Özel Kütahya Uzman Diş: Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol ile ihtiyaç sahibi ailelerin 6-12 yaş arası çocuklarına diş tedavisi desteği sağlanacak.

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ve Uzman Diş Polikliniği Kurucusu Gökhan Saygılı’nın imzaladığı iş birliği protokolü ile proje çerçevesinde diş çekimi, kanal tedavisi ve dolgu gibi temel diş tedavileri yapılacak.

Protokol sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, “Dişe Dokunan İşler” projesiyle ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarının diş tedavilerinin yapılacağını belirtti. Kahveci, belirli bir kontenjanın olacağını ve başvuruların kamuoyuna duyurulacağını vurgulayarak, sürecin şeffaf bir şekilde yürütüleceğini ifade etti. Ayrıca, çocukların tedavilerinin haftalık periyotlarla gerçekleştirileceğini ve projenin önemli bir sosyal sorumluluk çalışması olduğunu söyledi.

Haftada 5 çocuk olmak üzere, ayda 20 çocuğun diş tedavilerinin yapılacağı projeyle ilgili Kahveci, projeye verdiği destek için Klinik Kurucusu Gökhan Saygılı ve Klinik Müdürü Derya Kalay’a teşekkür etti.

Kütahya’da ‘Dişe Dokunan İşler’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.