1. Haberler
  2. Yerel
  3. Kula’nın Kurtuluşunun 102. Yıl Dönümü Manuş Baba Konseriyle Kutlandı

Kula’nın Kurtuluşunun 102. Yıl Dönümü Manuş Baba Konseriyle Kutlandı

service

Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Manuş Baba konseriyle coşkulu bir şekilde kutlandı. Kula’daki kurtuluş etkinlikleri kapsamında sahne alan sevilen sanatçı, Kulalıların yoğun ilgisiyle karşılandı. Konsere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in yanı sıra, Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Kula Belediye Başkanvekili Semra Gündüz ve bölgedeki birçok belediye başkanı katıldı.

Kula'nın Kurtuluşunun 102. Yıl Dönümü Manuş Baba Konseriyle Kutlandı 1

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, konser öncesinde Kula ilçe merkezinde düzenlenen panayır alanını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Zeyrek, CHP ilçe örgütü tarafından kurulan stantta hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra konser alanına geçti.

Kula'nın Kurtuluşunun 102. Yıl Dönümü Manuş Baba Konseriyle Kutlandı 2

Kula’nın Meleği Deniz Gündüz ile Sahnede

Konser sırasında Kula Belediye Başkanvekili Semra Gündüz, Manuş Baba’ya çiçek takdim etti. Ardından sahneye çıkan Başkan Ferdi Zeyrek, Kula’nın simgelerinden olan bedensel engelli Deniz Gündüz’ü de yanına alarak vatandaşları selamladı. Başkan Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek ile birlikte Manuş Baba’ya Manisa’ya özgü hediyeler takdim etti. Konuşmasında Kurtuluş Savaşı kahramanlarını anan Başkan Zeyrek, “Kula’mızın kurtuluşunun 102’inci yılı. Öncelikle Kulamızı, Manisa’mızı ve bu güzel ülkemizi kurtaran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarının önünde saygıyla eğiliyorum. Manuş Baba aşkımız ölene kadar dedi. Kula’ya ve Manisa’ya olan aşkım ölene kadar devam edecek. Manisa’daki 1 buçuk milyonun huzurlu ve mutlu olabilmesi için çok çalışıyorum”dedi.

Kula’nın Kurtuluşunun 102. Yıl Dönümü Manuş Baba Konseriyle Kutlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.