1. Haberler
  2. Yerel
  3. 92 Yaşında Hayatını Kaybetti! Kore Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

92 Yaşında Hayatını Kaybetti! Kore Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

featured
service

Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan 92 yaşındaki Kore gazisi Mehmet Zeytin, hayatını kaybetti. Vefatının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi, acılı aileyi yalnız bırakmayarak taziye ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Selçuk Yıldız, Zeytin’in ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

92 Yaşında Hayatını Kaybetti! Kore Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı 1

Mehmet Zeytin için memleketi Salihli’de, Hamidiye Camii’nde düzenlenen cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı. İlçe Müftüsü Ali Çebi’nin kıldırdığı cenaze namazında, Kaymakam Ali Güldoğan, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Selçuk Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Salihli Şube Başkanı Nevzat Aydın, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Salihli Temsilcisi Rıdvan Herey ile çok sayıda gazi, askeri erkân ve vatandaşlar yer aldı.

92 Yaşında Hayatını Kaybetti! Kore Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.