1. Haberler
  2. Gündem
  3. Konya’da Bıçaklı Saldırı! Polis Memuru Ağır Yaralandı

Konya’da Bıçaklı Saldırı! Polis Memuru Ağır Yaralandı

featured
service

Bugün sabah saatlerinde Konya’nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen olayda, sinir krizi geçiren bir şahıs nedeniyle 112 Acil Servis ekiplerinin talebi üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. 29 yaşındaki E.K. adlı şahıs, kontrol altına alınmaya çalışıldığı sırada yaşanan arbede sırasında görevli polis memuru Mustafa Topuz’u bıçaklayarak ağır yaraladı.

7 bıçak darbesi alan polis memuru, hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan, suç aletiyle birlikte yaralı olarak yakalanarak gözaltına alındı.

Yaşanan olay sonrası büyük üzüntü duyduğunu belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

29 yaşındaki E. K. adlı şahıs kontrol altına alınmaya çalışılırken çıkan arbedede görevli Kahraman Polisimiz Mustafa Topuz aldığı 7 bıçak darbesiyle ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştır. Söz konusu şahıs yaralı olarak suç aletiyle birlikte yakalanmış ve hastanede gözaltında tutulmaktadır. Yaşanan olaydan büyük bir üzüntü duydum. Emniyet güçlerimiz gece gündüz demeden alınan her ihbara canları pahasına koşmaktadır. Kahraman güvenlik güçlerimizin her birine Aziz Milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin. Polis kardeşime acil şifalar diliyorum.

Konya’da Bıçaklı Saldırı! Polis Memuru Ağır Yaralandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.