1. Haberler
  2. Yerel
  3. Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Kış Spor Okulları İçin Kayıt Heyecanı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Kış Spor Okulları İçin Kayıt Heyecanı

featured
service

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin, merkez dışındaki 28 ilçede 6-16 yaş arası öğrencilere yönelik düzenlediği Kış Spor Okulları’nda kayıt heyecanı başladı. Gençleri ve çocukları sporla buluşturmayı amaçlayan projede, kayıtlar 20 Ekim’e kadar sürecek.

Konya Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve ilçe belediyeleri iş birliğiyle hayata geçirilen spor okulları, kış aylarında da çocuklara çeşitli spor dallarında eğitim sunarak hem fiziksel hem de sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, geleceğin sporla iç içe yetişen nesillerine büyük önem verdiklerini ifade ederek şunları söyledi: “Çocuklarımız 26 farklı branşla, 56 spor tesisinde, alanında uzman spor eğitmenlerimiz eşliğinde gerçekleşecek Kış Spor Okulları’nda hem sosyal becerilerini hem de arkadaşlık ilişkilerini geliştirme imkanı buluyor. Tüm çabamız ve gayretimiz yarınlarımızın teminatı evlatlarımızın mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için. Bu kapsamda merkez dışındaki 28 ilçemizde yaşları uyan tüm öğrencilerimizi Kış Spor Okulları’na kayıt yaptırmaya davet ediyorum.”

Ücretsiz Kayıtlar Devam Ediyor

Kış Spor Okulları’na kayıtlar, 20 Ekim’e kadar ücretsiz olarak “basvuru.sporkonya.com.tr” adresi üzerinden yapılabiliyor. Detaylı bilgiye ise 444 55 42 (dahili 3825 – 3824) numaralı telefon üzerinden ulaşılabiliyor.

3X3 Basketbol Turnuvası Başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, sporseverler için yeni bir heyecan da sunuyor. 16 yaş ve üzeri vatandaşlar, düzenlenecek olan 3×3 Basketbol Turnuvası’na katılmak için 15 Ekim’e kadar takımlarını kurarak “https://kayit.sporkonya.com.tr/turnuvaa” adresi üzerinden kayıtlarını yapabiliyorlar.

Laser Oryantiring Yarışması Aileleri Bekliyor

Ayrıca, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ailelere yönelik düzenlenecek Laser Oryantiring Yarışması da büyük ilgi görüyor. 11 Ekim tarihine kadar başvuruların kabul edileceği yarışma için “https://basvuru.konya.bel.tr/spor/laseroryantiring/” adresi üzerinden kayıt yapılabiliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Kış Spor Okulları İçin Kayıt Heyecanı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.