1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kocasinan’a çocuklar için parklar

Kocasinan’a çocuklar için parklar

featured
service

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçede yaşayan çocuklar için daha yaşanabilir ve keyifli bir çevre oluşturmak amacıyla parklara verilen önemin altını çizdi. Çolakbayrakdar, “Çocuklarımızın hayallerini süsleyen yeni, farklı ve çok fonksiyonlu parklar inşa ediyoruz” şeklinde konuştu.

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) – Daha yeşil bir Kocasinan için çalışmalarını sürdüren Başkan Çolakbayrakdar, ilçeye kazandırılan yeni park ve yeşil alanlarla halkın dinlenebileceği sosyal mekanların sayısını artırdıklarını vurguladı. Çolakbayrakdar, “Kocasinan’ın her bölgesine yeni parklar inşa ediyoruz. Hem mevcut parkları yenileyerek çevreye estetik bir görünüm kazandırıyoruz hem de farklı fonksiyonlara sahip, modern parklar oluşturuyoruz” dedi.

Çolakbayrakdar, yaz aylarında verimli ve keyifli bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Mahallelerimize çocuklar ve yetişkinler için renkli alanlar oluşturuyoruz. Çocuklarımızın özgürce oynayabileceği, hayallerini geliştirebileceği ve eğlenebileceği parklar oluşturuyoruz. Ailelerin de rahatlıkla zaman geçirebileceği parklar inşa ediyoruz. Amacımız, her yaş grubundan insanın parklarımızda keyifli vakit geçirmesini sağlamak” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ve çocuklar, parklardan çok memnun olduklarını dile getirerek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Kocasinan’a çocuklar için parklar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.