1. Haberler
  2. Yerel
  3. Kocaelispor Efsaneleri Kitap Fuarı’nda Taraftarlarla Buluştu

Kocaelispor Efsaneleri Kitap Fuarı’nda Taraftarlarla Buluştu

featured
service

Kocaelispor’un unutulmaz iki efsane ismi Taner Gülleri ve Kaan Dobra, 14. Kocaeli Kitap Fuarı’nda taraftarlarla bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşattı. Yeşil siyahlı taraftarlar, efsane futbolcuları pankartlarla karşılarken, coşkulu anlar fuara damgasını vurdu. Kocaelispor Organizasyon Müdürü Mehmet Açık’ın moderatörlüğünde düzenlenen “Şehrin Umudu Kocaelispor” başlıklı söyleşi, futbolseverlerin büyük ilgisini topladı.

Kocaelispor Efsaneleri Kitap Fuarı'nda Taraftarlarla Buluştu 1

Söyleşide konuşan Kocaelispor’un golcülerinden Taner Gülleri, Kocaelispor camiasının kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, “Eskişehir’de 2-0 geriye düşmüştük. Ben dakika 44 ve 45’te goller attım. 2. attığım gol inanın futbol hayatım boyunca attığım en güzel goldü. Topu kimse görmedi. Taraftarlarımız bile gol olduğunu 2 saniye sonra fark edip ayağa kalktı. O maç 2-2 bitmişti ve biz o sezon şampiyon olmuştuk” dedi.

Kocaelispor’un Polonya doğumlu ancak uzun yıllardır Kocaeli’de yaşayan efsane oyuncusu Kaan Dobra ise, Kocaeli’nin kendisi için bir yuva olduğunu ifade etti. Dobra, “30 yıldır Kocaeli’de yaşıyorum. Nereye gidersem gideyim Kocaeli’ne dönüyorum. Kocaelispor’da çok güzel bir kariyerim oldu” diye konuştu.

Kocaelispor Efsaneleri Kitap Fuarı'nda Taraftarlarla Buluştu 2

Futbol okulu yöneticiliği yapan Dobra, taraftarların bu konuya dair sorusunu ise şu sözlerle yanıtladı: “Bizim amacımız futbolcu yaratmak. Benim için şampiyonluk 2. sırada bile değil. Futbol yetenek işi. Süper Lig’de oynamak için olağanüstü yeteneğe sahip olmak gerek. 100 çocuğun içinde 1 tane futbolcu oluyor. Bu dünyanın her yerinde maalesef böyle.”

Kocaelispor Efsaneleri Kitap Fuarı’nda Taraftarlarla Buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.