1. Haberler
  2. Yerel
  3. Kocaeli’deki turizm bölgelerinde parke yollar yenilendi

Kocaeli’deki turizm bölgelerinde parke yollar yenilendi

featured
service

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Bakım Timi, kentin önemli turizm bölgelerinden Kartepe Alabalık Tesisleri bölgesi ve Kandıra Kerpe’de parke yol yenileme ve bakım çalışmalarını başarıyla tamamladı. Yaz aylarında turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Kerpe sahili ve Kartepe Alabalık Tesisleri çevresinde yıpranmış parke yollar, Yol Bakım Timi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla yenilendi.

Kocaeli genelindeki çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, Büyükşehir Yol Bakım Timi’nin ana arterler, bulvarlar, caddeler ve köy yolları başta olmak üzere kaldırımlarda bakım, onarım ve yapım çalışmalarını sürdürdüğünü belirttiler. Ekipler, yaya ve araç trafiğini aksatmadan hızlı, etkin ve pratik çözümlerle çalışmalarını yılın her döneminde devam ettiriyor.

Yol Bakım Timi’nin 7/24 hizmet verdiği vurgulanan açıklamada, parke, bordür, beton gibi yolların yapımı ve tamiratı, yol üzerindeki alt yapı baca ve ızgara kapaklarının bakım onarımları, demir yaya korkuluklarının boyanması gibi birçok farklı yol bakım, onarım ve yapım çalışmasının titizlikle yürütüldüğü ifade edildi.

Kocaeli’deki turizm bölgelerinde parke yollar yenilendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.