1. Haberler
  2. Yerel
  3. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Osman Bey Köprüsü’nde Çalışma

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Osman Bey Köprüsü’nde Çalışma

featured
service

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Akmeşe’de yıkılan eski Osman Bey Köprüsü yerine yapılan yeni köprüde çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kuzey Marmara Otoyolu’nun İzmit Akmeşe gişe çıkışından Kocaeli ve Sakarya bağlantısını sağlayan köprünün yıkılmasının ardından başlatılan çalışmalar kapsamında, 13 adet prefabrik öngermeli kirişin montajı tamamlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Osman Bey Köprüsü’nde Çalışma 1

Köprü, Hem Araç Hem Yaya Geçişine Uygun Olacak

Toplamda 12 metre genişlik ve 21 metre uzunluğundaki yeni Osman Bey Köprüsü, hem araç hem de yaya geçişine olanak sağlayacak. Köprünün her iki tarafında yaya geçişleri için kaldırımlar da bulunacak. Dere taban betonunun dökülmesiyle birlikte, kiriş montajları da tamamlanmış durumda. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köprünün kısa sürede tamamlanarak yeniden trafiğe açılması için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Osman Bey Köprüsü’nün tamamlanmasıyla, İzmit Akmeşe gişe çıkışından Kocaeli ve Sakarya’ya bağlantı sağlayan yolun yeniden hizmete girmesi bekleniyo

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Osman Bey Köprüsü’nde Çalışma
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.