1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de Yetenek Sınavları Düzenleyecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de Yetenek Sınavları Düzenleyecek

featured
service

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, Gebze ilçesindeki yeni eğitim binasında yetenek sınavları düzenlemeye hazırlanıyor. Gebze Yetenek Sınavları için başvurular, 21 Ekim Pazartesi günü itibarıyla başlayacak ve 27 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek. Sınavlara katılmak isteyenler, başvurularını ebelediye.kocaeli.bel.tr adresi üzerinden online olarak gerçekleştirebilecek.

Konservatuvar Yetenek Sınavları, Gebze ilçesinde 2-3 Kasım tarihlerinde, belirli branşlarda yapılacak. Sınavların yapılacağı branşlar ve yaş aralıkları ise şu şekilde olacak: Piyano (7-8 yaş), Klasik Gitar (10-17 yaş), Batı Keman (8-16 yaş), Bağlama (9-30 yaş), Çocuk Resim (9-16 yaş), Yetişkin Resim (17-55 yaş) ve Ebru (17-55 yaş). Adaylar, kendi yaş gruplarına uygun branşları seçerek başvurularını yapabilecekler.

Sınav sonuçlarının açıklanması 5 Kasım Salı günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Yetenek sınavlarında başarılı olan adaylar için kayıt dönemi 6-7 ve 8 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek, dersler ise 11 Kasım Pazartesi günü itibarıyla başlayacak.

Yeni eğitim binası, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu karşısında yer alıyor ve 600 metrekare kapalı alana sahip. Binada, Konservatuvar bünyesindeki Batı Müziği (Piyano, Klasik Gitar, Keman), Geleneksel Sanatlar (Ebru) ve Güzel Sanatlar (Çocuk Resim, Yetişkin Resim) olmak üzere toplam 7 sanat dalında eğitim verilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de Yetenek Sınavları Düzenleyecek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.