1. Haberler
  2. Dizi
  3. Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

featured
service

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 73. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde yaşanan olaylar, izleyicileri ekran başına kilitlerken, entrika ve gerilim dolu sahneler dizinin temposunu artırdı. Dizinin 73. bölümünü izleme linki ve tekrarı için yayın bilgisi haberimizde..

Fatih’in, Ömer’den intikam almak için Cansu ile yaşadığı çıkar ilişkisi, bölümün en dikkat çeken gelişmelerinden biri oldu. Bu ilişkiyle taraflar arasındaki güç dengesi değişirken, bu oyunun kazananı kim olacak sorusu izleyiciyi merakta bıraktı.

Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman? 1

Nilay’ın oğluna yapacağı diş buğdayı kutlaması, iki ailenin kadınlarını bir araya getirerek farklı dinamiklerin ortaya çıkmasına neden oldu. Bu sırada Cemal, Kıvılcım’ı yakın takibe alarak adımlarını sıklaştırdı.

Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman? 2

Nursema ve Firaz’dan Zorunlu Ortaklık

Görkem’in planları sonucu Nursema ve Firaz, istemeden de olsa bir atölye açarak iş ortağı oldular. Aralarındaki soğuk ilişkiye rağmen her iki taraf da işbirliğini sürdürmek için mecbur kalıyor.

Şirkette Fatih ve Ömer arasında süregelen gerilim yeni boyutlar kazanırken, Mustafa’nın Görkem’in etkisindeki Hale’nin oyunlarına çekilmesi dikkat çekti. Bu sırada, eşiyle barışan ancak hala kafasında soru işaretleri olan Pembe, yeni bir çıkmazın eşiğinde olduğunu hissediyor.

Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman? 3

Kızılcık Şerbeti, modern bir kadın olan Kıvılcım’ın, kızının muhafazakâr bir aileye gelin olmasıyla birlikte yaşadığı çatışmalar ve iki ailenin farklı değerler üzerinden yürüttüğü mücadeleyi konu alıyor. Dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Yeni Bölüm Cuma 20.00’de Show TV’de

Entrikaları ve dramatik kurgusuyla izleyiciyi ekrana bağlayan Kızılcık Şerbeti, her Cuma saat 20.00’de Show TV’de izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Tekrarı bu gece yarısı saat 02:30’da yeniden ekrana gelecek.

Kızılcık Şerbeti 73 Bölüm İzleme Linki

Kızılcık Şerbeti 73. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.