1. Haberler
  2. Dizi
  3. Kızılcık Şerbeti’nin 67. Bölümünde Neler Yaşandı, Nasıl İzlenir?

Kızılcık Şerbeti’nin 67. Bölümünde Neler Yaşandı, Nasıl İzlenir?

featured
service

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 3. sezon 67. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Yeni bölümde yaşanan olaylar hem Ünallar ailesini hem de izleyicileri derinden etkiledi.

67. bölümde Ünallar’ın evinde adeta bir bomba patlamış gibidir. Ortaya çıkan gerçekler, ailedeki tüm ilişkileri altüst ederken, herkes birbirine düşman kesilir. Ancak öncelik, yaşanan kaosun ortasında hastaneye yetiştirilmek zorunda kalan Görkem’in sağlık durumudur. Fatih’e yaptığı şantaj, durumu toparlamak için olmasa da zaman kazandırma amaçlı hesaplara neden olur.

Kızılcık Şerbeti’nin 67. Bölümünde Neler Yaşandı, Nasıl İzlenir? 1

    Bu olaylar yaşanırken Kıvılcım, hayatta en güvendiği insan tarafından aldatıldığını öğrenmenin verdiği duygusal çöküntüyle yanlış kararlara sürüklenmenin eşiğine gelir. Ancak tüm bu karmaşa içinde daha büyük bir trajediyle sarsılır. Kıvılcım’ın yakın arkadaşı Alev, doğum sırasında hayatını kaybeder. Bu acı kayıp, Alev’in doğurduğu bebeğin velayeti için Kıvılcım ve Abdullah arasında sert bir mücadeleye yol açacaktır.

    Kızılcık Şerbeti’nin 67. Bölümünde Neler Yaşandı, Nasıl İzlenir? 2

    Dizinin Genel Konusu

    “Kızılcık Şerbeti”, iki farklı dünya görüşüne sahip ailelerin, aşkın gücüyle çatışmalarını konu ediniyor. Kıvılcım (Evrim Alasya), boşandıktan sonra iki kızını kendi değerlerine göre yetiştirmiş, modern ve güçlü bir kadındır. Ancak büyük kızı Doğa’nın (Sıla Türkoğlu) muhafazakar bir aileye mensup Fatih’le (Doğukan Güngör) evlenmesi, Kıvılcım’ın dünyasında büyük bir şok yaratır. Doğa ve Fatih, farklılıklarına rağmen aşklarının her şeyin üstesinden geleceğine inanırken, iki aile arasındaki çatışmalar hikayeyi derinleştirir.

    Dizi, yeni sezonuyla her Cuma saat 20:00’de ekranlara gelmeye devam ediyor.

    Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümleri Show TV’nin web sitesinden ve ve dizinin YouTube hesabından izlenebilir.

    Kızılcık Şerbeti’nin 67. Bölümünde Neler Yaşandı, Nasıl İzlenir?
    Yorum Yap

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.