1. Haberler
  2. Dizi
  3. Kızılcık Şerbeti 72. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

Kızılcık Şerbeti 72. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

featured
service

Show TV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, 72. bölümüyle heyecan dolu anlara sahne oldu. Dizinin son bölümünde karakterlerin yaşamlarındaki gerilimli gelişmeler izleyiciyi adeta ekran başına kilitledi. Cemal’in Kıvılcım’a olan takıntısı giderek büyüyüp tehlikeli bir boyuta ulaşırken, kimse bu durumun farkında değil. Olaylar geri dönülmez bir noktaya doğru hızla ilerliyor.

Giray’ın babasının vefatı, Giray, Heves ve Doğa arasındaki ilişkilerde köklü değişimlere yol açtı. Bu kayıpla birlikte dengeyi korumak giderek zorlaşırken, Doğa’nın nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti 72. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman? 1

Görkem’in Sinsi Planları Devrede

Nursema’yı evden uzaklaştırma planları yapan Görkem, sinsi stratejilerini adım adım hayata geçiriyor. Ayrıca, Mustafa ve Nilay’ın arasını bozmak için yürüttüğü entrikalar hız kesmeden devam ederken, Fatih yaşananları çözmeye çalışıyor, ancak henüz net bir bilgiye ulaşamıyor.

Ömer ve Cansu’nun ilişkisi her geçen gün ilerlerken, henüz kimsenin farkında olmadığı büyük bir engel bu ilişkinin geleceğini tehdit ediyor. Bu büyük gizem, izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı.

Dizinin Konusu

Modern ve realist bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra iki kızını kendi değerlerine göre yetiştirmiştir. Büyük kızı Doğa’nın (Sıla Türkoğlu) genç yaşta evlenmesiyle hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, muhafazakar damat ailesiyle büyük bir çatışmaya girer. Kızılcık Şerbeti, iki zıt görüşteki ailenin aşk ve aile kavramlarını sorgulatan hikayesini ekrana taşımaya devam ediyor.

Yıldız Kadro Ekran Başında

Başarılı oyuncular Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Şebnem Bozoklu’nun da yer aldığı güçlü kadro, her hafta izleyiciyi derinden etkileyen performanslar sergiliyor.

Kızılcık Şerbeti 72. bölümüyle Cuma günü saat 20.00’de Show TV’de ekrana geldi. Kaçıranlar için tekrar bölümleri bugün 07.30’da ve Pazar gece yarısı 00.15’te izleyicilerle buluşacak.

YouTube kanalından izlemek için burayı tıklayın!

Kızılcık Şerbeti 72. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.