1. Haberler
  2. Dizi
  3. Kızıl Goncalar 23. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

Kızıl Goncalar 23. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

featured
service

NOW TV’nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar, dün akşam yayınlanan 23. bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Cüneyd’in geçmişiyle yüzleşmek zorunda kaldığı anlar ve dergahta yaşanan olaylar, hikâyeyi yeni bir dönemece sürükledi. Kızıl Goncalar dizisinin son bölümü nasıl izlenir, tekrarı ne zaman? Haberimizde…

Cüneyd’in zihnindeki yolculuk onu beklenmedik bir şekilde Zeynep’in karşısına çıkarırken, Sadi’nin son anda yaptığı hamle Meryem’i Naim’in elinden kurtardı. Bu sırada dergahta Melike’nin başına gelenler ise ortalığı adeta ayağa kaldırdı. Levent, bu olaylar sonrasında kızların okumasına engel olan Vahid’i köşeye sıkıştırmak için büyük bir fırsat yakaladı, ancak Vahid, bu hamleyi boşa çıkarmak ve Levent’i alt etmek için her şeyi göze aldı. Bu yolda Vahid’in en büyük destekçileri ise Meryem, Zeynep ve Birgül oldu.

Meryem cephesinde ise durum daha karmaşıktı. Levent’le yapılacak kağıt üzerindeki evlilik fikrini kabullenemeyen Mira, Meryem’e zor bir seçim yaptırtmak için baskı kurdu. Meryem ise Mira’yı ikna edemezse, gerekirse hapse dönmeyi göze alarak kararını verdi.

Öte yandan, Hasna’nın Kevser yüzünden köşeye sıkıştırdığı Sadi Hüdayi, Cüneyd’in durumu hakkında gerçeği öğrenince Vahid’in planlarını bozmak adına Levent’ten yardım istedi. Ancak, Cüneyd’in durumunu gizlemek zorundaydı. Levent, Cüneyd’i gizlice kendine getirmeye çalışırken, Cüneyd’in her adımda karşısına çıkan geçmişi onu tehlikeye sürükledi. Bu yaklaşan tehlikeden Cüneyd’i kurtarmak isteyen Zeynep ise kritik bir karar aşamasına geldi ve Cüneyd’in kaderine yön vermek zorunda kaldı. Onun alacağı karar, Vahid’in elindeki gizemli kitabı bulma çabalarını da etkileyecek.

Kızıl Goncalar 23. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman? 1

Dizi, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve inançları doğrultusunda yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) zıt hayatlarının, evlat sevgisi etrafında birleşmesini konu alıyor. İnanç ve fikir ayrılıklarına rağmen, “evlat” söz konusu olduğunda anneliğin ve babalığın birleştirici gücü ön plana çıkıyor.

Gold Film yapımcılığında, Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği Kızıl Goncalar, yönetmen Ömür Atay’ın ve senarist Şükrü Necati Şahin’in yetenekli ellerinde şekillenmeye devam ediyor. Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu gibi isimlerin başrolü üstlendiği dizi, her hafta heyecan dozu yüksek bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Her pazartesi günü ekrana gelen yapımın son bölümleri NOW TV’nin web sitesi üzerinden izlenebilir. 23. bölümün tekrarı ise cumartesi günü saat 12:00’da yeniden ekrana gelecek.

KIZIL GONCALAR DİZİSİNİ İZLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYIN!

Kızıl Goncalar 23. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.