1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kırklareli TSO, Shang Jian’ı ağırladı

Kırklareli TSO, Shang Jian’ı ağırladı

featured
service

Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere Kırklareli’deki yatırım imkanları hakkında bilgiler veren Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Çin Halk Cumhuriyeti Başkonsolos Yardımcısı ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Ilık, iş dünyasına yeni iş birlikleri için platformlar oluşturmayı hedeflediklerini vurgulayarak, Kırklareli’nin ekonomisini canlandırmak için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade etti.

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Shang Jian, Kırklareli ziyaretinden ve gösterilen misafirperverlikten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Kırklareli’nin çeşitli üretim alanlarıyla dikkat çektiğini ve ticari işbirliğini geliştirmek arzusunda olduklarını dile getirdi. Jian, Türkiye’nin önemli bir ülke olduğunu ve ilişkilerin güçlenmesinin her iki taraf için de faydalı olacağını ifade etti.

Ilık ve Jian arasında gerçekleşen verimli görüşmenin ardından karşılıklı armağanların takdim edilmesiyle ziyaret sona erdi.

Kırklareli TSO, Shang Jian’ı ağırladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.