1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: “Can havlindeyiz; sen ‘hançer’ diyorsun”

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: “Can havlindeyiz; sen ‘hançer’ diyorsun”

featured
service

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) 51. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Sırtından hançerlenmenin öfkesini sosyal medyadan sürekli birilerine hakaret ederek çıkarmaya çalışanlara sadece acıyarak bakıyoruz.” dedi. Erdoğan’ın bu sözlerine tepki gösteren Kılıçdaroğlu, ise, “Ülke yangın yeri, can havlindeyiz; sen hala çıkmış ‘’hançer’’ diyorsun. Seninle mücadele etmeyenin de Allah belasını versin.” sözleriyle yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MESS 51. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Sırtından hançerlenmenin öfkesini sosyal medyadan sürekli birilerine hakaret ederek çıkarmaya çalışanlara sadece acıyarak bakıyoruz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, eski Türkiye’nin unutulmaya yüz tutmuş kötü hatıraları olarak anılmaktan kurtulamayacaklar” ifadelerini kullandı. Aynı ifadeleri sosyal medya hesabından da paylaşan Erdoğan, “Türkiye’yi kalkındırma mücadelemizde 22 yıl boyunca pek çok engelle, çok çeşitli zorluklarla karşılaştık. Biz köprü, yol, havalimanı, baraj, fabrika inşa ederken; sondajlarla petrol, doğal gaz ararken; yılların ihmallerini ortadan kaldırırken muhalefetin ve belli çevrelerin neler yaptığını hepimiz hatırlıyoruz.” dedi. Erdoğan bu sözleri sosyal medya hesabından da paylaştı.

“Ülke yangın yeri, can havlindeyiz; sen hala çıkmış ‘’hançer’’ diyorsun”

CHP Eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın bu sözlerine yaptığı paylaşım ile sert bir yanıt verdi. “Lanet olsun sana ve kurduğun düzene…” diyen Kılıçdaroğlu, “5’li çeteler eliyle milletin parasına, Uyuşturucu baronlarının eliyle gençlerimize ve geleceğimize, Bozduğun ve kontrolün altına aldığın yargı eliyle dışarı saldığın katiller, çocuklarımızın ve kadınlarımızın canına ve ırzına bela oldu. Yeni doğan bebeklerimizin canı, para için sağlık çetesine teslim edildi. 12 bebeğimiz senin sisteminin adamları tarafından 3 kuruş kazanmak için hayata gözünü yumdu… Yüreğime çok ağır geliyor, acımı dile getirebilmek için kullanacağım cümle; en hafif tabiri ile: ‘’Allah belanı versin!’’ Ülke yangın yeri, can havlindeyiz; sen hala çıkmış ‘’hançer’’ diyorsun. Seninle mücadele etmeyenin de Allah belasını versin.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: “Can havlindeyiz; sen ‘hançer’ diyorsun”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.