1. Haberler
  2. Gündem
  3. Keşan’da uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Keşan’da uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

featured
service

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA)Edirne’nin Keşan ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında geniş çaplı operasyonlar düzenledi. Yeni Mescit Mahallesi’nde yoğunlaşan operasyonlarda, toplamda 8 ayrı baskın gerçekleştirildi.

Denetimlerde, E.T. adlı şüphelinin üzerinde 1,55 gram bonzai, B.K.’da 1,48 gram eroin ve E.F.’de 0,50 gram eroin ele geçirildi. Aynı günün akşamında, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde durdurulan bir araçta ise Ç.K.’nın üst aramasında 39 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu hapların M.T. adlı bir başka şüpheliye ait olduğu belirlendi.

Yeni Mescit Mahallesi Zati Yörükler Caddesi’nde durdurulan S.A.’nın üzerinde ise 2,23 gram bonzai bulundu.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Karanlıkdere Caddesi’nde şüpheli davranışlar sergileyen D.K. durduruldu. Üst aramasında, 2,07 gram kimyasala bulanmış tütün ve 0,52 gram esrar ele geçirildi. Ele geçirilen maddeler ilgili birimlere teslim edilirken, D.K. gözaltına alındı.

Aşağı Zaferiye Mahallesi Enez Caddesi’nde şüpheli görülen S.S. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada, 0,11 gram kimyasala bulanmış tütün ve 0,50 gram metamfetamin bulundu.

Keşan’da uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.