1. Haberler
  2. Keçiören
  3. Keçören Belediyesi’nden evde temizlik hizmeti

Keçören Belediyesi’nden evde temizlik hizmeti

featured
service

Keçiören Belediyesi yaşlıların ve özel bireylerin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla evlere temizlik hizmeti sağlıyor. Temizlik hizmetinden faydalanmak isteyen özel ve yaşlı bireylerin radevu alması gerekiyor.

Yaşlıların ve özel bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak istediklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, yaşam kalitelerini artırmak için çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini ifade etti. Özarslan, “İnsan odaklı belediyecilik anlayışımızın temelinde yer alan yaş almışlarımız ve engelli vatandaşlarımıza konforlu bir yaşam sunmak asli görevimizdir. Onların yaşam kalitesini artırmak yönünde önemli çalışmalar yapacağız” şeklinde konuştu.

Keçören Belediyesi'nden evde temizlik hizmeti 1

Keçiören Evde Temizlik Hizmeti Nasıl Alınır?

Keçiören Belediyesi temizlik ekipleri camlardan duvarlara, lavabolardan mutfağa tüm evde temizlik yapıyor. Temizlik hizmetinden faydalanmak isteyenlerin 444 5 276 nolu telefonu arayarak randevu alması gerekiyor. Buna göre belirlenen gün ve saatte ekipler adresteki temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Keçören Belediyesi’nden evde temizlik hizmeti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.