1. Haberler
  2. Yerel
  3. Kayseri Yeşilhisar’a 55 Milyon TL’lik Ek Bütçe

Kayseri Yeşilhisar’a 55 Milyon TL’lik Ek Bütçe

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Başkan Vekili Ahmet Bostancı’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda, 26 maddelik gündem görüşüldü. Toplantıda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2025 Yılı Performans Programı’nın onaylandı ve Yeşilhisar Belediyesi’ne 55 milyon TL ek bütçe verilmesi karara bağlandı.

Görüşülen maddelerden ilki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2025 Yılı Performans Programı teklifi oldu. Plan ve Bütçe Komisyonu’nun hazırladığı rapor, meclis üyelerinin müzakeresine sunularak kabul edildi.

Hüsamettin Urfalıer’in İsmi Kayseri’de Yaşatılacak

Mecliste alınan bir diğer karar, Melikgazi ilçesi Alpaslan Mahallesi’ndeki bir bağlantı yoluna, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nin kurucularından merhum gazeteci Hüsamettin Urfalıer’in isminin verilmesi oldu. Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’nun raporu doğrultusunda yapılan değerlendirme sonucunda öneri oy birliğiyle kabul edildi.

Kayseri Yeşilhisar’a 55 Milyon TL’lik Ek Bütçe
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.