1. Haberler
  2. Yerel
  3. KAYMEK’te 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Kurs Başvuruları Başladı

KAYMEK’te 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Kurs Başvuruları Başladı

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve mesleki eğitim merkezi olan KAYMEK’te (Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.), 2024-2025 eğitim öğretim yılı için kurs başvuruları başladı.

Genç KAYMEK Gençlik Merkezleri, şehir merkezinde yer alan 10 farklı tesis ile 4’üncü sınıftan 12’nci sınıfa ve mezun gruplara kadar gençlere ücretsiz eğitim imkânı sunuyor. 4’üncü sınıftan 11’inci sınıfa kadar Akademik Ders Takviyeleri, 8’inci sınıflara LGS Hazırlık kursları, 12’nci sınıf ve mezun gruplara ise YKS Hazırlık Kursları veriliyor. Etütler, soru çözümleri ve sabit aralıklarla yapılan deneme sınavları, gençlerin akademik başarılarını desteklemeye yönelik olarak planlanıyor.

21 Branşta 130 Kurs Açıldı

KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Kurs Merkezleri, Millî Eğitim Bakanlığı’nın Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliği doğrultusunda, 2 aydan 9 aya kadar süren sanatsal, mesleki ve kişisel gelişim kursları düzenliyor. 12 tesiste kültürel, sanatsal, kişisel gelişim ve mesleki eğitim kursları sunan KAYMEK, bu yıl 8’i yeni olmak üzere toplam 21 branşta 130 farklı kurs açtı. Kursiyerlere eğitimleri başarıyla tamamladıktan sonra katılım belgeleri veya MEB onaylı, Türkiye genelinde geçerli sertifikalar veriliyor.

Başvurular Online Olarak Sürüyor

Kurs başvuruları, www.kaymekonline.com adresi üzerinden online olarak devam ediyor. 30 Eylül’de başlayacak olan Sanat ve Mesleki Eğitim kursları ile 1 Ekim’de başlayacak olan Genç KAYMEK kursları, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

KAYMEK’te 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Kurs Başvuruları Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.