1. Haberler
  2. Spor
  3. Kasımpaşa-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Kasımpaşa-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

featured
service

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli ekip, ilk 4 haftada elde ettiği 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile 10 puan toplayarak 2. sırada yer alıyor. Eğer Fenerbahçe bu maçı kazanırsa, 13 puanla ve maç fazlası ile liderliğe yükselecek.

Kasımpaşa-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta? 1

Sarı Kanaryalılar Mourinho İle Rekor Peşinde

31 maçlık yenilmezlik serisini sürdüren Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı mağlup etmesi durumunda bu rekorunu geliştirecek. İki takım arasında oynanan son 8 lig maçını kazanan Fenerbahçe, Kasımpaşa’ya karşı oldukça üstün durumda. İki kulüp bugüne dek 42 maçta karşı karşıya geldi. 42 maçlık rekabette Fenerbahçe, 34 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.

Kasımpaşa-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta? 2

Maçın hakemi Halil Umut Meler olurken, yardımcıları Murat Tuğberk Curbay ve İbrahim Bozbey olacak. Dördüncü hakem ise Davut Dakul Çelik.

15 Eylül Pazar günü saat 17.00’de Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele, beIN SPORTS ve TOD platformundan canlı yayınlanacak.

Kasımpaşa-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.