1. Haberler
  2. Dizi
  3. Kalpazan 1. Bölüm Full İzle! Yeni Bölüm Ne Zaman?

Kalpazan 1. Bölüm Full İzle! Yeni Bölüm Ne Zaman?

featured
service

Show TV’nin yeni dizisi Kalpazan, ilk bölümüyle ekranlara iddialı bir giriş yaptı. Başrollerinde Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal gibi güçlü isimlerin yer aldığı yapım, bir aile babasının ahlaki değerler ile hayatta kalma mücadelesini ele alıyor. Kalpazan dizisinin 1. bölümü içeriğimizde…

Dizinin merkezinde, darphanede sıradan bir memur olarak çalışan Adem (Timuçin Esen) yer alıyor. İki çocuğu ve karısıyla sade bir hayat süren Adem, namuslu ve etik değerlere bağlı bir yaşam sürmek istese de, hayatın zorlukları onu köşeye sıkıştırmaya başlar. Özellikle akran zorbalığına maruz kalan oğlu Arda’yı mutlu etmek ve geçmişte parayı tasarlayan bir sanatçı olduğunu kanıtlamak için giriştiği olaylar, ailesinin hayatını altüst eder.

Adem’in tam zıttı olan kardeşi Kartal (Çağlar Ertuğrul) ile yollarının kesişmesi ise olayların seyrini tamamen değiştirir. Üçkağıtçılığı ve dolandırıcılığıyla tanınan Kartal, kolay yoldan para kazanmak için her türlü yola başvurmaktan çekinmez ve gelecekte büyük belalar yaratacak bir olayın içine sürüklenir.

Kalpazan 1. Bölüm Full İzle! Yeni Bölüm Ne Zaman? 1

Dizinin senaryosu Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül imzasını taşıyor. Yönetmen koltuğunda ise Uğur Karaaslan oturuyor.

Kalpazan, her pazartesi saat 20:00’de Show TV’de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Kalpazan Dizisi Oyuncuları

Kalpazan dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Başrolde usta oyuncu Timuçin Esen, dürüst ve ahlaklı bir aile babası olan Adem karakterine hayat veriyor. Ona zıt karakterdeki kardeşi Kartal’ı ise başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul canlandırıyor. Adem’in eşi Canan’ı, ekranların sevilen ismi Şükran Ovalı canlandırırken, dizinin diğer önemli karakterlerinden biri olan kızı Naz’a ise Deniz Baysal hayat veriyor. Sarp Akkaya, Deniz Hamzaoğlu, İlker Kızmaz ve Ali Seçkiner Alıcı gibi tecrübeli isimler de kadroda yer alarak hikayeye derinlik katıyor. Dizinin genç yetenekleri arasında Çağla Naz Kargı ve İlker Yağız Selçuk da bulunuyor. Kadronun tamamı, seyirciye dramatik ve gerilim dolu bir hikayeyi etkileyici performanslarla sunuyor.

Kalpazan 1. Bölüm Full İzle! Yeni Bölüm Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.