1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kalp Krizi Hastasını Taşıyan Ambulansa Saldırı! Şüphelilerden Biri Tutuklandı

Kalp Krizi Hastasını Taşıyan Ambulansa Saldırı! Şüphelilerden Biri Tutuklandı

featured
service

112 ekipleri acil bir hasta için hızla hastaneye ulaşmaya çalışırken, ambulansın önü iki şüpheli tarafından kesildi. Ambulans şoförünü darp eden kişiler Emniyet ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı, bir kişi tutuklandı.

Bursa’da, kalp krizi geçiren bir hastayı hastaneye yetiştirmeye çalışan 112 Acil Servis ekibine yapılan saldırı tepki çekti. 112 ekipleri acil bir hasta için hızla hastaneye ulaşmaya çalışırken, ambulansın önü iki şüpheli tarafından kesildi. Ambulans kamerası kayıtlarını inceleyen Emniyet birimleri, olaya karışan şahısların S.Y. ve M.Y. olduğunu tespit etti. Şüpheliler, ambulansın önünü kestikleri sırada doktor ve acil tıp teknisyenlerinin hastayla ilgilendiği öğrenildi. Ambulans şoförünü darp eden kişiler kısa sürede yakalandı.

Şüphelilerden M.Y.’nin tutuklandığı, S.Y. hakkında ise adli kontrol kararı verildiği bildirildi. Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada “Ambulansın önünü kesmek, ambulansa bilerek yol vermemek, ambulansın içine ‘hasta var mı?’ diye bakmaya çalışmak zorbalığı asla kabul edilemez. Gereği yapılır.” ifadelerini kullandı.

Kalp Krizi Hastasını Taşıyan Ambulansa Saldırı! Şüphelilerden Biri Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.