1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kahramanmaraş’ta 5.0 Büyüklüğünde Deprem

Kahramanmaraş’ta 5.0 Büyüklüğünde Deprem

featured
service

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde sabah saatlerinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD’dan yapılan açıklamaya göre, deprem saat 09.31’de kaydedildi.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüler, depremle ilgili yaptığı açıklamada, “Pazarcık ilçemizde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Şu an itibari ile olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun” dedi.

AFAD ve yerel ekiplerin saha çalışmaları sürdürüyor. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum rapor edilmedi.

CNN Türk’e açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Can ve mal kaybına dair herhangi bir ihbar şu an için yok.” diye konuştu. Görgel, olumsuz bir durum yaşanması halinde vatandaşların itfaiye birimlerine ulaşabileceğini dile getidi.

“Gelişmeleri anbean takip ediyoruz”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise, “Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İl Müdürlüğü ekiplerimiz sahada çalışmalarına başladılar. Şu an itibarıyla herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. Gelişmeleri anbean takip ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Kahramanmaraş’ta 5.0 Büyüklüğünde Deprem
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.