1. Haberler
  2. Kahramankazan
  3. Kahramankazan’ın Küçük Sultanları Sezona Galibiyetle Başladı

Kahramankazan’ın Küçük Sultanları Sezona Galibiyetle Başladı

featured
service

2024-2025 Voleybol Sezonu’nda hem Altyapı Küçük Kız hem de Yıldız Kız Kategorilerinde mücadele eden Kahramankazan Belediyespor Kulübü, Altyapı Küçük Kız Kategorisinde ilk maçtan galibiyetle ayrıldı. Kahramankazan’ın genç yetenekleri, rakipleri Anadolu Şahin Kulübü’ne karşı etkileyici bir performans sergileyerek 3-0’lık net bir skorla sezonun ilk galibiyetini elde etti.

Kahramankazanlı küçük sultanlar, zorlu geçen mücadelede setlerde 25-8, 25-20 ve 25-16’lık üstünlük sağlayarak rakiplerine fırsat tanımadı. Özellikle maç boyunca sergiledikleri takım oyunu ve disiplinli performans, izleyenlerden tam not aldı.

Kahramankazan’da genç yetenekleri keşfederek spor dünyası ile tanıştırmayı hedeflediklerini ifade eden Voleybol Antrenörleri Ali Hüsameddin Sincer, Tuğba Nur Şahbaz ve Ayşegül Çakır, Kahramankazan Belediyespor Kulübü’nün hali hazırda 43 lisanslı voleybolcuya sahip olduğunu belirttiler. Voleybol Takımı olarak gelecek maçlara daha iyi hazırlanarak turnuvaya galibiyet serisi ile devam etmek istediklerini vurgulayan antrenörler, Kahramankazan Belediyespor Kulübü Başkanı Selim Çırpanoğlu ve yönetim kurulu üyelerine voleybol altyapısına yönelik verdikleri desteklerden dolayı gönülden teşekkür ettiler.

Kahramankazan’ın Küçük Sultanları Sezona Galibiyetle Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.