1. Haberler
  2. Kahramankazan
  3. Kahramankazan’da Park ve Yeşil Alanlar Yenileniyor

Kahramankazan’da Park ve Yeşil Alanlar Yenileniyor

featured
service

Kahramankazan Belediyesi, ilçe genelinde sürdürülen bakım ve onarım çalışmalarıyla parklar ve yeşil alanların kalitesini artırmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bitik Mahallesi’nde yol genişletme çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de Yıldırım Beyazıt Parkı’nda çim biçme işlemlerini sürdürüyor. İlçenin farklı bölgelerinde devam eden çalışmalar, yeşil alanların bakımını aksatmadan sürdürme amacı taşıyor.

Çocuk Parklarında Güvenlik Önlemleri Artırılıyor

Atatürk Mahallesi’nde yer alan Gonca Parkı, Satıkadın Mahallesi’ndeki Köprübaşı Parkı ve İsmet İnönü Parkı’ndaki oyun grupları yeniden elden geçirilerek çocukların güvenli bir şekilde oynamaları sağlandı. Özellikle çocuk parklarında yapılan yenileme çalışmaları, çocukların keyifli ve güvenli vakit geçirmesi için titizlikle yürütülüyor.

Genel Bakım ve Temizlik Çalışmaları

Fatih Devravut Parkı’nda ağaç budama ve mazı çalışmaları devam ederken, Satıkadın Mahallesi Kültür Evi ve Merkez Ulu Cami çevresindeki yeşil alanlar düzenleniyor. Atatürk Mahallesi İnönü Caddesi’nde ise yola sarkan ağaçlar temizlenerek kaldırım güvenliği artırıldı. Kapalı Halısaha Kompleksi ve Millet Bahçesi’nde de çim ve yabani ot biçme işlemleri hızla sürdürülürken, kırılan ağaçlar toplanarak çevre düzenlemesi destekleniyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün rutin temizlik çalışmaları ise ilçenin her noktasında devam ediyor.

Altyapı Çalışmaları Hız Kesmiyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Satıkadın Mahallesi’nde çocukların oyun oynaması için kale montajını tamamlarken, Temizlik İşleri Müdürlüğü girişine iki adet bayrak direği için anklaj betonu döküldü. Fatih Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’na ise yeni bir ezan sistemi kurulumu gerçekleştirildi.

Ayrıca, Aydın Mahallesi Köy Konağı’nda lavaboya fayans döşeme çalışması yapılarak bölgedeki bakım ve onarım hizmetlerine devam ediliyor.

Kahramankazan’da Park ve Yeşil Alanlar Yenileniyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.