1. Haberler
  2. Kahramankazan
  3. Kahramankazan’da ‘Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde patili dostlara ziyaret

Kahramankazan’da ‘Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde patili dostlara ziyaret

featured
service

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, ilçede eğitim gören öğrencilerin ziyaretine açıldı. Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olan ve 500 köpek ile 200 kedi kapasitesine sahip merkezde gerçekleştirilen ziyaret programında öğrencilere “Koruma Görevlisi” rozeti hediye edildi. Veterinerler ve öğretmenler eşliğinde padokları gezen öğrenciler, sokak hayvanlarıyla keyifli vakit geçirdiler.

Kahramankazan'da 'Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde patili dostlara ziyaret 1

Başkan Selim Çırpanoğlu: “Can Dostlarımız Sahipsiz Değil”

Ziyaret sırasında incelemelerde bulunan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, hayvanların yaşam haklarına verdikleri önemi bir kez daha vurguladı. Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni öğrencilerle birlikte gezen Çırpanoğlu, hayvanların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çırpanoğlu, “Sokağa atılarak kaderine terk edilen can dostlarımızın sağlıklı yaşaması, beden fonksiyonlarını sürdürebilmesi ve hastalık etkenlerinden korunmasını sağladığımız merkezimizi öğrencilerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Hayvanların yaşam haklarını koruma noktasında titizlikle yürüttüğümüz çalışmalarımızdan olan Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’mize tüm hemşehrilerimizi bekliyorum. Can dostlarımızı sahipsiz bırakmayalım, haklarını bir gün değil her gün koruyalım!” dedi.

Başkan Çırpanoğlu ayrıca, merkezde sokak hayvanlarının barınma, kısırlaştırma, beslenme ve tedavi gibi ihtiyaçlarının uzman veteriner hekimler tarafından karşılandığını ve talep eden vatandaşlara sahiplendirildiğini belirtti.

Kahramankazan’da ‘Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde patili dostlara ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.