1. Haberler
  2. Kahramankazan
  3. Kahramankazan Belediyespor Kulübü’nden Halterde Tarihi Başarı

Kahramankazan Belediyespor Kulübü’nden Halterde Tarihi Başarı

featured
service

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Halter Takımı, Konya’da düzenlenen Büyükler Kulüpler Arası Türkiye Halter Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. 102 kg kategorisinde yarışan Emre Öztürk, Türkiye 1.’si olarak büyük bir zafer kazanırken, 109 kg kategorisinde Onur Özkan Akkuş, Türkiye 2.’si olarak takımı gururlandırdı. Kahramankazan Belediyespor Kulübü Halter Takımı ise genel sıralamada Türkiye 4.’lüğüne ulaşarak dikkat çekici bir başarıya imza attı.

“Başkanımızın Desteği Bu Başarıların Temelidir”

Kahramankazan Belediyespor Kulübü yetkilileri, elde edilen başarının ardındaki en büyük gücün, Kahramankazan Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Selim Çırpanoğlu olduğunu belirtti. Kulüp yetkilileri, “Başkanımızın sporcularımızın yanında durarak sağladığı destek, bu başarıların temelini oluşturuyor. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

“Kahramankazan, Sporun Kalbi Olmaya Devam Edecek”

Başkan Selim Çırpanoğlu da bu büyük başarının ardından yaptığı açıklamada, “Kahramankazan’ı sporun her alanında zirveye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimizin bu önemli dereceleri alması, bizim için büyük bir onur. Sporcularımızın her zaman yanındayız ve bu başarıların artarak devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Kahramankazan, sporun ve başarının kalbi olmaya devam edecek” dedi.

Kahramankazan Belediyespor Kulübü’nden Halterde Tarihi Başarı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.