1. Haberler
  2. Spor
  3. Kahramankazan Belediyespor Deplasmandan Zaferle Döndü: 2-0

Kahramankazan Belediyespor Deplasmandan Zaferle Döndü: 2-0

featured
service

Ankara Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Kahramankazan Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Beytepe Metespor’u 2-0 mağlup etti. Beyaz-mavili ekip, her iki yarıda bulduğu gollerle rakibini mağlup etmeyi başarırken, bu sezon çıktığı tüm maçlarda kalesini gole kapatma başarısını sürdürdü.

Namağlup ilerleyişini sürdüren Kahramankazan Belediyespor, bu galibiyetle şampiyonluk yolunda bir adım daha atarken, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme hedefini güçlü bir şekilde sürdürüyor.

Takım Antrenörü yaptığı açıklamada, “Hedefimiz BAL Ligi. Oyuncularımıza gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Çalıştığımız taktikleri sahada sergileyerek hakkımız olan üç puanı aldık.” ifadelerini kullandı.

Kahramankazan Belediyespor, taraftarlarına büyük bir sevinç yaşatırken, Teknik Direktör, moral ve motivasyonlarının Kahramankazan ismini spor alanında ileriye taşımak olduğunu dile getirdi.

Kahramankazan Belediyespor Deplasmandan Zaferle Döndü: 2-0
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.