1. Haberler
  2. Spor
  3. Kahramankazan Belediyespor Bocce Takımı, Uluslararası Turnuvadan Başarıyla Döndü

Kahramankazan Belediyespor Bocce Takımı, Uluslararası Turnuvadan Başarıyla Döndü

featured
service

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Bocce Takımı, Antalya’da düzenlenen 15. Uluslararası Kemer Bocce Turnuvası’na katıldı. Takım müsabakalarında 3’üncü, üçlü takım müsabakalarında da 3’üncü olarak turnuvayı tamamlayan sporcular, Kahramankazan’ı gururlandırdı.

Turnuvada Mehmet Ali Korkmaz ve Bilgehan Çakır çifti çiftler müsabakalarında 3’üncü oldu. Üçlü takım müsabakalarında ise Mehmet Emin Doktur, Emre Doktur ve Musa Sarıçam’dan oluşan takım 3’üncülüğü elde etti.

Başkan Çırpanoğlu’ndan Tebrik Mesajı

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Başkanı Selim Çırpanoğlu, bocce takımının başarısından duyduğu gururu dile getirerek şunları söyledi: “Takımımızın Antalya’daki 15. Uluslararası Kemer Bocce Turnuvası’nda gösterdiği üstün performans, ilçemizin spor alanındaki yükselişinin önemli bir göstergesidir. Sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Elde ettikleri başarı, azim ve çalışmanın sonucudur. Bundan sonraki turnuvalarda da aynı disiplinle çalışarak daha büyük başarılar elde edeceğinize yürekten inanıyorum. Kahramankazan Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcularımızın yanındayız.”

Milli takıma seçilen ve Avrupa sahnesinde müthiş bir performans sergileyerek Raffa Tekler kategorisinde 2’ncilik kazanan Eylül Cömertoğlu’nu da tebrik eden Başkan Çırpanoğlu, Türkiye Bocce Milli Takımı’yla dünya şampiyonasında mücadele eden Cömertoğlu’na başarılar diledi.

Kahramankazan Belediyespor Bocce Takımı, Uluslararası Turnuvadan Başarıyla Döndü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.