1. Haberler
  2. Spor
  3. Kadın Futbolunda Dev Derbi! Fenerbahçe ve Galatasaray Karşı Karşıya

Kadın Futbolunda Dev Derbi! Fenerbahçe ve Galatasaray Karşı Karşıya

featured
service

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde heyecan dorukta! Ligin 6. haftasında futbolseverler, kadın futbolunun iki devini karşı karşıya getirecek Fenerbahçe Petrol Ofisi – Galatasaray Petrol Ofisi mücadelesine tanık olacak. Derbi, 13 Ekim Pazar günü saat 14.00’te Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynanacak.

Türk futbolunda bir ilke imza atan Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalarak adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Şampiyonlar Ligi’nde başarılarını taçlandıran sarı-kırmızılı ekip, ligde de yoluna kayıpsız bir şekilde devam ediyor. Namağlup unvanını koruyan Galatasaray, ligin altıncı haftasına iki maç eksiğiyle giriyor.

Fenerbahçe ise Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde yoluna namağlup olarak devam ediyor. Fenerbahçe 15 puanla ligte liderlik koltuğunda yer alıyor.

Fenerbahçe Petrol Ofisi – Galatasaray Petrol Ofisi mücadelesi, Galatasaray Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Kadın Futbolunda Dev Derbi! Fenerbahçe ve Galatasaray Karşı Karşıya
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.