1. Haberler
  2. Spor
  3. Jasikevicius: Şans Bizim Yanımızdaydı

Jasikevicius: Şans Bizim Yanımızdaydı

featured
service

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ikinci haftasında Yalovaspor Basketbol’a konuk oldu. Normal süresi 83-83 eşitlikle biten karşılaşmayı uzatmalarda 97-90 kazanarak ligde 2’de 2 yapan sarı-lacivertliler galibiyetle ayrıldı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Jasikevicius, “Maç bizim için zorluydu ancak herkes sonuna kadar savaştı. Maçı uzatmaya götürecek şutu bulmayı başardık. Şans bizim yanımızdaydı” dedi.

Yalovaspor’un sahasındaki ilk maçında ortaya koyduğu yüksek enerji karşısında zaman zaman zorlanan Fenerbahçe, maçın büyük bölümünde geride kalmasına rağmen kritik anlarda yaptığı hamlelerle galibiyeti hanesine yazdırmayı başardı. Özellikle son saniyede Nicolo Melli’nin attığı üçlük, maçı uzatmaya taşıdı ve uzatmalarda kontrolü ele geçiren Fenerbahçe Beko, mücadeleyi 97-90’lık skorla tamamladı.

Jasikevicius: “Zorlu Maçtan Galip Ayrıldığımız İçin Mutluyum”

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, “Kazandığımız ve zorlu bir maçtan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Yalova’nın evindeki ilk maçıydı, heyecanlılardı ve enerjileri bizden çok daha yüksekti. Bu yüzden geriye düştük ve yanlış kararlar aldık. Maç bizim için zorluydu ancak herkes sonuna kadar savaştı. Maçı uzatmaya götürecek şutu bulmayı başardık. Şans bizim yanımızdaydı.”  ifadelerini kullandı.

Jasikevicius: Şans Bizim Yanımızdaydı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.