1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmirli Kadınlara Yaz Döneminde Ücretsiz Dil Kursları

İzmirli Kadınlara Yaz Döneminde Ücretsiz Dil Kursları

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü, İzmirli kadınlar için yaz döneminde ücretsiz dil kursları düzenliyor. İngilizce ve Almanca kursları, bugün yapılacak tanışma toplantısıyla başlayacak.

Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü, yaz döneminde de kadınların dil öğrenme fırsatını devam ettiriyor. Anahtar Kadın Çalışmaları Bütüncül Hizmet Merkezi’nde A1 seviyesinde İngilizce ve Almanca kursları düzenlenecek. Bu kurslara, kendini geliştirmek ve yeni bir dil öğrenmek isteyen kadınlar katılabilecek.

İzmirli Kadınlara Yaz Döneminde Ücretsiz Dil Kursları 1

Kurs Programı ve Başvuru Bilgileri

İngilizce kursu salı günleri 10.00-12.00 saatleri arasında, perşembe günleri ise 14.00-16.00 saatleri arasında yapılacak. Almanca kursu ise pazartesi günleri 10.00-12.00 saatleri arasında, çarşamba günleri 14.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Kursa başvurmak isteyenler, 232 293 33 72 numaralı telefondan İzmir Büyükşehir Belediyesi Anahtar Kadın Çalışmaları Bütüncül Hizmet Merkezi’ne ulaşabilirler. Kurslar, Zübeyde Hanım Mahallesi Başpehlivan Karaali Caddesi No: 377 Örnekköy Karşıyaka’daki yerleşkede gerçekleştirilecek.

İzmirli Kadınlara Yaz Döneminde Ücretsiz Dil Kursları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.