1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. İzmir’de yürüyen merdivenlerde kapsamlı kontrol

İzmir’de yürüyen merdivenlerde kapsamlı kontrol

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Metro A.Ş., Evka-3 ile Narlıdere Kaymakamlık arasında hizmet veren İzmir Metrosu’nun Üçyol İstasyonu’ndaki yürüyen merdivenlerde kapsamlı bir kontrol ve bakım çalışması başlattı. Çalışmalar süresince yolcular, asansörlere ve yakındaki İzmirspor İstasyonu’na yönlendirilecek.

İzmir Metro A.Ş., Üçyol İstasyonu’ndaki yürüyen merdivenlerde yoğun bir kontrol ve bakım sürecine girdi. Ara kattan gişe bölümüne çıkan yürüyen merdivenler yapılan kontrollerin ardından bakıma alındı. Tüm sistem incelenecek ve gerekirse bozuk parçalar yenileriyle değiştirilecek. Bu çalışmalar süresince yürüyen merdivenler tedbir amaçlı çalıştırılmayacak. Yaşlı, engelli ve çocuklu yolcuların mağdur olmaması için asansörler kullanılacak ve bir sonraki istasyon olan İzmirspor’a yönlendirme yapılacak. Ayrıca, peronlarda yolculara yardımcı olmak amacıyla personel görevlendirildi.

İzmir Metro A.Ş. Genel Müdürü Ertan Sayılkan, yürüyen merdivenlerdeki bakım ve kontrol çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, “Üçyol İstasyonumuzdaki yürüyen merdivenlerimizde bakım ve kontrol çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu sebeple ara kattan gişe seviyesine çıkan yürüyen merdivenlerimizin bir kısmını kapatmak durumunda kaldık. Bunun için peronlarımızda ekipler oluşturduk. Bu ekipler; yaşlı, engelli, çocuklu yolcularımızı bir sonraki istasyona ya da asansöre yönlendiriyor. Bakım ve kontrol çalışmalarımız bittikten sonra da hızlı bir şekilde yürüyen merdivenlerimizi hizmete alacağız” dedi.

İzmir’de yürüyen merdivenlerde kapsamlı kontrol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.