1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir’de yapay zekâ destekli matematik dersleri başlıyor

İzmir’de yapay zekâ destekli matematik dersleri başlıyor

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi, metropol dışındaki ilçelerde öğrenim gören ihtiyaç sahibi 8. ve 12. sınıf öğrencileri için yapay zekâ destekli matematik dersi hizmeti başlatıyor. Proje kapsamında, Aliağa’dan Urla’ya kadar 19 ilçede eğitim gören öğrenciler, matematik derslerinde bireysel eksikliklerini gidermeye yönelik kişiselleştirilmiş bir öğrenme deneyimi yaşayacak.

Başvurular, bizvarız.izmir.bel.tr adresi üzerinden yapılabiliyor.

2024-2025 eğitim öğretim yılı boyunca sürdürülecek olan “Yapay Zeka Destekli Matematik Öğretimi” projesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eğitim Destekleri Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirildi. Proje, özellikle metropol dışında kalan ilçelerde sosyal incelemeyle ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen öğrencilere matematik alanında etkili çözümler sunarak fırsat eşitliği sağlamayı amaçlıyor.

Projeye katılacak öğrenciler, başvurularının onaylanmasının ardından kendilerine SMS yoluyla gönderilecek giriş kodu ve site linki ile programa erişim sağlayabilecekler.

İzmir’de yapay zekâ destekli matematik dersleri başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.