1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir’de Kent Lokantası’nın Dördüncü Şube Menemen’de Açıldı

İzmir’de Kent Lokantası’nın Dördüncü Şube Menemen’de Açıldı

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik kriz ortamında yurttaşların hem sağlıklı hem de uygun fiyatlı yemeğe ulaşmasını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Kent Lokantaları projesini genişletmeye devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantası’nın dördüncü şubesi Menemen’de hizmete açıldı.

Ekonomik krizden etkilenen yurttaşlara destek olmak amacıyla başlatılan Kent Lokantaları projesi, İzmir genelinde yaygınlaşmaya devam ediyor. Menemen Mermerli Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:30-A adresinde açılan lokanta, hafta içi her gün 11.30’dan itibaren hizmet verecek. Dört çeşit yemekten oluşan menüler, İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Grand Plaza AŞ bünyesinde çalışan gıda mühendisleri tarafından hazırlanıyor. Menü fiyatı ise sadece 50 TL.

İzmir genelinde daha önce tarihi Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı, Çiğli Maltepe Mahallesi ve Karabağlar Kaymakamlığı’nın karşısında açılan Kent Lokantaları, Menemen şubesiyle birlikte toplamda dört noktada İzmirlilere hizmet veriyor.

“Kent Lokantaları İzmir Geneline Yayılacak”

Grand Plaza AŞ’de görevli gıda mühendisi Ayşe Berfu Yalınsu, Kent Lokantaları hakkında vatandaşlardan olumlu geri dönüşler aldıklarını belirterek, “Kent Lokantası, Başkanımızın seçim vaadiydi, Menemen’de dördüncüsünü açtık. Faaliyete geçen lokantalardan dolayı vatandaşlarımızın tepkisi de çok olumlu. İzmirliler bu hizmetten memnun olduklarını her fırsatta bize bildiriyor. Biz de lokantalarımızı daha fazla noktada halkımızla buluşturmak için çalışmalar yapıyoruz” dedi. Yalınsu, yemeklerin sağlıklı ve kaliteli olduğunu vurgulayarak, “Vatandaşlarımız hiçbir şekilde endişe duymadan lokantalarımıza gelip sağlıklı ve kaliteli yemeği ekonomik fiyatlarla yiyebilir” ifadelerini kullandı.

İzmir’de Kent Lokantası'nın Dördüncü Şube Menemen’de Açıldı 1

Yurttaşlar Memnun

Kent Lokantası’nın Menemen şubesine gelen ilk müşterilerden Mustafa Aydın, bu hizmetten oldukça memnun olduklarını ifade etti. Aydın, “Daha önce Çiğli’deki lokantada yemek yemiştim. Toplumsal anlamda yapılan bu işi anlamlı buluyorum ve daha da artırılmasını talep ediyorum. Yemeklerden çok memnunuz. Fiyat çok iyi. Menü doyurucu, besleyici. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

İzmirli Ömer Paral da aynı memnuniyeti dile getirerek, “Çok memnun kaldık. Böyle bir hizmet lazımdı. Herkes için hayırlısı olsun. Yemekler lezzetli, fiyat konusunda zaten tartışmaya gerek yok” diye konuştu.

Bir diğer müşteri Erdinç Demir ise, “Çok güzel bir hizmet. 100 liraya bir sandviç yiyorduk. Şimdi 50 liraya 4 çeşit yemek yiyoruz. İnşallah devam eder bu hizmet ve Menemen halkı da rahat eder” dedi.

Dar Gelirlilere Büyük Destek

Menemen şubesinde ilk kez yemek yiyen Ahmet Erol, lokantalardan dar gelirli yurttaşların da faydalanmasını istediğini belirterek, “Yemekler çok güzel. İlk defa geliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Her yere açılmasını istiyorum. Dar gelirli insanların yararlanmasını istiyorum. Bir çorba 90 lira. Burada 4 çeşit yemek suyla beraber 50 lira” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemek hizmetini daha fazla noktaya ulaştırmak amacıyla yürüttüğü Kent Lokantaları projesi, özellikle öğrenciler, çalışanlar ve emeklilerin yoğun olduğu bölgelerde yaygınlaştırılmaya devam edecek.

İzmir’de Kent Lokantası’nın Dördüncü Şube Menemen’de Açıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.