1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir’de İZELMAN Anaokullarına 4 Yeni Okul Daha Eklendi

İzmir’de İZELMAN Anaokullarına 4 Yeni Okul Daha Eklendi

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Anaokulları, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına 4 yeni anaokulu ile merhaba dedi. İzmir genelinde Kiraz’dan Dikili’ye kadar hizmet veren İZELMAN Anaokulları, yeni açılan Buca Evka 1, Gaziemir, Bornova İnönü ve Çiğli Egekent’teki okullarıyla toplamda 18 okula ulaştı. Bu yıl bin 168 öğrenci, okul öncesi eğitim almak üzere İZELMAN Anaokulları’nda eğitim hayatına başladı.

İzmir’in çeşitli bölgelerinde 18-72 ay arasındaki çocuklara okul öncesi eğitim veren İZELMAN Anaokulları, öğrencilerin bilişsel, duygusal, motor, dil ve öz bakım becerilerini geliştirmeye yönelik bir müfredat sunuyor. Ayrıca robotik kodlama, İngilizce, görsel sanatlar ve jimnastik gibi branş dersleri de çocukların gelişimlerini desteklemek amacıyla müfredatta yer alıyor.

İzmir’de İZELMAN Anaokullarına 4 Yeni Okul Daha Eklendi 1

“Güvenilir, hijyenik ve sağlıklı ortamlar sunuyoruz”

İZELMAN AŞ Genel Müdür Yardımcısı Merve Doğan Gürsel, İZELMAN Anaokulları’nın yeni döneme 4 yeni okulla girdiğini vurgulayarak şunları söyledi:
“İZELMAN Anaokulları olarak Buca Evka 1, Gaziemir, Bornova İnönü ve Çiğli Egekent olmak üzere bünyemize 4 yeni okulu kazandırarak toplam 18 okulumuzla yeni döneme başladık. 18-72 ay arası çocuklarımıza, okul öncesi eğitim veriyoruz. Ön kaydı alınan çocuklarımızı, kontenjan oldukça okullarımıza almaya devam ediyoruz. İZELMAN Anaokulları olarak uzun yıllardır hizmet veriyoruz. Ekonomik koşullarda çocuklarımızın eğitime ulaşması için çalışıyoruz. Güvenilir, hijyenik, sağlıklı ortamlar, çocuklarımız için olmazsa olmazımız. İngilizce, robotik kodlama, görsel sanatlar, jimnastik gibi branş derslerle anaokullarımızda eğitim alan çocukların gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Eğitimin yanında psikososyal birimimiz de ebeveynler ve çocuklarla iletişim kurarak onlara destekte bulunuyor. Toplam bin 168 çocuğumuza kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz.”

İZELMAN Anaokulları, Aliağa, Ataşehir, Balçova Selçuk Yaşar, Beydağ, Bornova, Bornova İnönü, Buca Evka-1, Buca Fevziye-İsmail Topcan, Dikili, Egekent, Evka-2 Sabiha Gökçen, Evka-4 Yeşiltepe, Gaziemir Adnan Oğuz Akyarlı, Girne Latife Hanım, Görece, Güzelyalı Nene Hatun, Kiraz ve Torbalı Üstün Kreş ve Anaokulu Eğitim Merkezi olmak üzere İzmir genelinde 18 okulda eğitim hizmeti sunuyor.

İzmir’de İZELMAN Anaokullarına 4 Yeni Okul Daha Eklendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.