1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir’de Halk Ekmek Vatandaşı Rahatlatıyor

İzmir’de Halk Ekmek Vatandaşı Rahatlatıyor

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçim sürecinde vaat ettiği ve göreve gelir gelmez hayata geçirdiği 5 liraya ekmek uygulaması, ekonomik kriz ortamında vatandaşların mutfak bütçesine önemli bir katkı sağlıyor. Artan maliyetlere rağmen Halk Ekmek’te zam yapmayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Halk Ekmek büfe ve satış noktalarının sayısı 93’ten 102’ye çıkarıldı.

“Ucuz ve Sağlıklı Ekmek, İzmirlinin Sofrasına Ulaşıyor”

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Grand Plaza Gıda Turizm AŞ tarafından işletilen Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen ekmekler, sağlıklı ve ekonomik oluşuyla vatandaşlardan tam not alıyor. Fabrikada üretilen 150 bin ekmek, 102 satış merkezi aracılığıyla her gün İzmir’in dört bir yanına dağıtılıyor. Halk Ekmek’in sunduğu uygun fiyatlar, özellikle dar gelirli vatandaşlar için önemli bir destek olarak öne çıkıyor.

Glütensiz Ürünler de Halk Ekmek Raflarında

Halk Ekmek’in ürün yelpazesi de genişletildi. Fabrikada çölyak ve fenilketonüri (PKU) hastaları için glütensiz ekmek üretimi yapılırken, bu ürünler sipariş üzerine Halk Ekmek ve Grand büfelerinden temin edilebiliyor. Ayrıca, vatandaşlara kargo ile de ulaştırılabiliyor. 450 gramlık glütensiz ekmekler 25 lira, 1 kilogramlık karakılçık ekmeği ise 50 liradan satışa sunuluyor.

İzmir’de Halk Ekmek Vatandaşı Rahatlatıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.