1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir’de Buz Sporları 14 Ekim’de Başlıyor

İzmir’de Buz Sporları 14 Ekim’de Başlıyor

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Sporları Salonu, 14 Ekim’de kapılarını yeni sezon için açıyor. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu sezon pazar günleri de hizmet verecek olan salon, halk seansları, kurslar ve özel dersler ile İzmirlileri ağırlayacak.

2010 yılından bu yana kentin buz sporları merkezi olan salon, bu sezon yeniliklerle İzmirlilere hitap etmeye hazırlanıyor. Halk seanslarının süreleri iki katına çıkarılırken, haftanın her günü 5 yaş ve üzeri vatandaşlar, halk seansı, kurslar ve özel derslerden faydalanabilecek. Buz sporlarına olan ilgiyi artırmayı hedefleyen ücretsiz halk seanslarının yanı sıra, öğrenciler 100 lira, yetişkinler ise 150 lira karşılığında tesis imkanlarından yararlanabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, spor kültürünü yaygınlaştırma misyonuyla Buz Sporları Salonu’nda çeşitli sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçiriyor. “Haydi Kadınlar Projesi” ile 18-45 yaş arasındaki kadınlar, buz pateniyle ücretsiz olarak tanışacak. Ayrıca, çocuklar ve gençler de ücretsiz eğitim fırsatlarından yararlanabilecek. Engelli vatandaşlar için ise antrenörler eşliğinde özel seanslar düzenlenecek.

Tesisten yararlanmak isteyen İzmirliler, İzmirim Kart ve kredi kartı ile ödeme yapabilecek.

İzmir'de Buz Sporları 14 Ekim'de Başlıyor 1

Seans ve Kurs Takvimi Belli Oldu

Buz Sporları Salonu’ndaki seanslar ve kurslar için takvim de açıklandı:

  • Üniversite öğrencileri için ücretsiz seanslar: Her çarşamba 13.00-13.45 saatleri arasında.
  • Engelliler için ücretsiz seanslar: Her perşembe, 11.00-11.45 saatlerinde.
  • Özel dersler: 21 Ekim Pazartesi günü başlayacak.
  • Haydi Kadınlar Buz Pistine Projesi: 22 Ekim Salı günü başlayacak olup, 18-45 yaş arasındaki kadınlar 20.00-20.45 saatleri arasında eğitim alacak.
  • Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullar ve İZELMAN anaokulları: 4 Kasım’dan itibaren öğrencilere ücretsiz halk seansları düzenlenecek.
  • Kurslar: Kayıtlar 22 Ekim’de başlayacak, kurslar ise 2 Kasım’da açılacak.

Halk seansları, kurslar ve özel dersler hakkında detaylı bilgiye “https://buzsporlari.izmir.bel.tr/” adresinden ulaşılabilir veya 293 42 11 – 293 30 98 numaralı danışma hattından bilgi alınabilir.

İzmir’de Buz Sporları 14 Ekim’de Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.