1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir’de “Akıllı Şehirler” Hackathonu: Geleceği Şekillendiren Fikirler Yarışacak

İzmir’de “Akıllı Şehirler” Hackathonu: Geleceği Şekillendiren Fikirler Yarışacak

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İzmir İnovasyon ve Teknoloji AŞ (İZTEKNOLOJİ), Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İzmir Şubesi ve İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi, 31 Ekim-1 Kasım tarihlerinde “Akıllı Şehirler” temalı bir hackathon düzenliyor. Şehirlerin daha sürdürülebilir, yaşanabilir ve verimli hale getirilmesine yönelik yenilikçi çözümler geliştirmeyi amaçlayan etkinlik, İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’nde saat 12.00’de başlayacak.

En İyi Fikirlere Ödüller ve Fırsatlar

Hackathon sonucunda dereceye giren projeler ödüllerle taçlandırılacak. Birincilik ödülü 30 bin TL, ikincilik ödülü 15 bin TL ve üçüncülük ödülü 5 bin TL olarak açıklandı. Yarışmacılar, etkinlik boyunca mentörlerin desteğiyle projelerini geliştirme şansı bulacak. Ödüllerin yanı sıra katılımcılara çeşitli fırsatlar da sunulacak. İZTEKNOLOJİ’de staj yapma imkânı, EMO İzmir Şubesi’nin elektronik laboratuvarı ve eğitim programlarından ücretsiz faydalanma hakları kazananlara verilecek.

Etkinliğe katılmak isteyenler, kayıtlarını Akıllı Şehirler Hackathonu sayfasından (emoizmir.org) yapabiliyor.

“Geleceğin Şehirleri İçin Fikirler Yarışacak”

Hackathon, şehir yaşamına değer katmak isteyen yenilikçi zihinleri bir araya getirecek. Katılımcılar, teknoloji, sürdürülebilirlik ve inovasyon odaklı projeler geliştirerek, şehirlerin en büyük sorunlarına yaratıcı çözümler sunmayı hedefleyecek. Etkinlik boyunca 24 saat sürecek yoğun maratonda, yarışmacılar yalnızca kod yazmakla kalmayacak, aynı zamanda geleceğin şehirlerine yön verecek fikirlerin temelini atacaklar.

İzmir’de “Akıllı Şehirler” Hackathonu: Geleceği Şekillendiren Fikirler Yarışacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.