1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Semicenk Rüzgarı Esti

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Semicenk Rüzgarı Esti

featured
service

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın gelenekselleşen Çim Konserleri kapsamında sahne alan Semicenk, sevilen şarkılarını İzmirliler için seslendirdi. Son dönemde şarkılarıyla müzik listelerinin zirvesine yerleşen ve gençlerin sevgisini kazanan Semicenk, İzmir Enternasyonal Fuarı’nın Çim Konserleri’nde dinleyicilerle buluştu. Konserine “Düşer Aklıma” isimli şarkısıyla başlayan Semicenk, dark pop tarzındaki eserleriyle çoğunluğu gençlerden oluşan İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Seyirciler, Semicenk’in şarkılarına konser boyunca hep bir ağızdan eşlik edip dans etti.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Semicenk Rüzgarı Esti 1

Çim Konserleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın Çim Konserleri; Motive, Mahsun Kırmızıgül, Hayko Cepkin gibi isimlerin sahne almasıyla devam edecek. Migros sponsorluğunda ise Derya Bedavacı ve Sakiler, İzmirlilere müzik ziyafeti sunacak. İzmir’in düşman işgalinden kurtuluş günü olan 9 Eylül’de ise Haluk Levent, vereceği konserle İzmirlilere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Semicenk Rüzgarı Esti 2

Alternatif Sahne’de Akustik Müziğin Büyüsü

Fuar’ın Alternatif Sahne konserlerinde sahne alan Perdenin Ardındakiler, dinleyicilere akustik müziğin büyüsünü yaşattı. Alternatif Sahne’de 4 Eylül’de Redd, 5 Eylül’de Şanışer ve Sokrat ST, 6 Eylül’de Ceylan Ertem, 7 Eylül’de Yedinci Ev, 8 Eylül’de ise Can Gox sahne alacak. Müzikseverler, bu konserlerde unutulmaz anlar yaşamaya devam edecek.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Semicenk Rüzgarı Esti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.