1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Motive Rüzgarı

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Motive Rüzgarı

featured
service

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın gelenekselleşen Çim Konserleri’nde sahne alan son dönemin popüler rap şarkıcısı Motive, İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Motive, sahneye “SWIM” parçasıyla çıkarak alanı dolduran binlerce hayranıyla buluştu. Konser boyunca Motive’nin sevilen şarkılarına eşlik eden gençler, dansları ve enerjileriyle geceye damga vurdu.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Motive Rüzgarı 1

İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri Devam Ediyor

İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri, 5 Eylül’de Mahsun Kırmızıgül, 6 Eylül’de Hayko Cepkin, 7 Eylül’de Derya Bedavacı ve 8 Eylül’de Sakiler’in sahne almasıyla devam edecek. İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül’de ise Haluk Levent, fuarın final konserini gerçekleştirecek.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Motive Rüzgarı 2

Fuarın Alternatif Sahnesi de müzikseverleri ağırlamaya devam ediyor. Sevilen rock grubu Redd, fuarın bu bölümünde sahne alarak büyük beğeni topladı. Özellikle gençler tarafından yoğun ilgi gören konser, alternatif rock severlere keyifli anlar yaşattı.

Alternatif Sahne 5 Eylül’de Şanışer ve Sokrat ST, 6 Eylül’de Ceylan Ertem, 7 Eylül’de Yedinci Ev, 8 Eylül’de ise Can Gox’u ağırlayacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Motive Rüzgarı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.