1. Haberler
  2. İzmir
  3. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 200 Kilometrelik Ova Yolu Hamlesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 200 Kilometrelik Ova Yolu Hamlesi

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde kırsal bölgelerdeki ulaşım sorunlarını çözmek için 14 ilçede 200 kilometre uzunluğunda ova yolunda sathi kaplama çalışmalarını tamamladı. Yapılan asfaltlama sayesinde üreticilerin tarlalarına ulaşımı daha güvenli ve konforlu bir hale getirildi.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve İZBETON AŞ ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar, çevre yerleşimlerde yaz boyunca yoğun bir şekilde sürdü. Kent genelinde başlatılan asfalt seferberliği ile köylere ve tarım arazilerine ulaşımın kolaylaştırılması hedeflendi. Özellikle çiftçiler, ova yollarının asfaltlanmasıyla birlikte arazilerine daha rahat erişim sağlıyor.

14 İlçede 1 Milyon 196 Bin Metrekare Kaplama

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü sathi kaplama çalışmaları, Bayındır, Bergama, Çeşme, Çiğli, Dikili, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Ödemiş, Tire, Torbalı ve Urla ilçelerinde toplam 1 milyon 196 bin metrekarelik alanda gerçekleştirildi. Bu çalışmaların sonucunda kırsaldaki yollar daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 200 Kilometrelik Ova Yolu Hamlesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.