1. Haberler
  2. Haberler
  3. İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklara Zarar Verenlerden Şikayetçi Oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklara Zarar Verenlerden Şikayetçi Oldu

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Soğukkuyu Mezarlığı’nda meydana gelen uygunsuz davranışlar nedeniyle adli sürecin başlatılması için harekete geçti. Mezarlıkta yaşanan olumsuz görüntülerinin sosyal medyada yayılması üzerine ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Adli Süreç Başlatıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, mezarlığa giren bir grubun uygunsuz davranışlar sergilediği olaya ilişkin Yamanlar Polis Merkezi Amirliği’nde şikayetçi oldu. Şikayette, olaya karışanların ibadethane ve mezarlıklara zarar verdikleri gerekçesiyle yasal işlem yapılması talep edildi.

Mezarlıklar Dairesi Başkanı Ali Kemal Elitaş, yaşanan olayın kendilerini derinden üzdüğünü belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Yaşanan olayla ilgili gerekli başvuruları yaptık. Mezarlıklarımızda benzer olumsuzlukların yaşanmaması adına tüm mezarlıklarımız özenle korunacak. Suç işleyenler hakkında gerekli adli sürecin başlatılması adına her türlü yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağız.”

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklara Zarar Verenlerden Şikayetçi Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.